Kjøpsvilkår


Innledning
Disse vilkårene gjelder for bruk og kjøp på royale-nordic.com/purolett og alro.no og for kjøp gjort i øvrige kanaler som f.eks. i butikk, telefon eller e-post som leveres av Royale Nordic AS, Skomakervegen 16B, 2040 Kløfta. Organisasjonsnummer 928 594 122.


Disse vilkår gjelder for alle kategorier av våre kunder såfremt annet ikke er oppgitt eller er lovbestemt. Kunder kan enten være representant for en bedrift eller en privatperson og vil heretter omtales i denne teksten som “kunden” eller “du”. For foretak med mer enn en bruker gjelder disse vilkårene for den enkelte bruker.
Bestilling


Bestillinger som er gjort i Royale Nordic AS nettbutikker eller i andre kanaler er bindende. Ved bestilling i nettbutikken får du en bestillingsbekreftelse hvilket innebærer at din bestilling er registrert i vårt system, bestillingsnummeret i denne bekreftelsen skal du benytte ved henvendelser vedrørende kjøpet ditt.
Når ordren er registrert får du en ordrebekreftelse og det er først da avtale om kjøp er inngått. Dersom du ikke skulle motta bestillings- og/ eller ordrebekreftelse må du så snart som mulig ta kontakt med vår kundeservice.


Priser og produktinformasjon


Ved bestilling gjelder de priser som på bestillingstidspunktet er oppgitt på royale-nordic.com/purolett og alro.no samt andre Royale Nordic AS nettsted. Prisene kommer klart frem både før bestilling, i bestillingsbekreftelsen og i ordrebekreftelsen.


Informasjonen på nettstedet oppdateres kontinuerlig. Med forbehold om feil i tekst, pris og bilder.


Dersom vi oppdager at feilaktig pris er oppgitt på et produkt vil vi underrette deg og ordren gjennomføres ikke før ny pris godkjennes av kunden.


Kampanjer og tilbud


Royale Nordic AS tilbyr fra tid til annen kampanjer og tilbud på enkelte produkter. For produkter som inngår i kampanjer gjelder de oppgitte priser og vilkår i perioden som er angitt i nettbutikken eller så langt lageret rekker. Kampanjer og tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi forbeholder oss retten til å når som helst trekke tilbake tilbud og kampanjer.


Levering


Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager for varer som er lagerført på våre sentrallager. Levering skjer til den adresse og på den måte du oppgir i forbindelse med din bestilling eller i henhold til din avtale med oss. Dersom fraktkostnad er oppgitt i avtale gjelder den kostnad som oppgis ved godkjenning av bestillingen i vår nettbutikk.


Ved uavhentet leveranse påløper en avgift for frakt og administrative kostnader. I de tilfeller kostnaden for frakten overstiger dette beløpet har vi rett til å ta betalt for den faktiske kostnaden.


For store leveranser gjelder separat prisliste. EUR-pall/pallekrage debiteres til selvkost.


Feil ved levering og skadet gods


Transportskader skal omgående meldes til transportøren og Royale Nordic AS. Kontroller din forsendelse nøye ved mottak, både riktig antall kolli ifølge følgeseddel og at alt gods er uskadd.


Angrerett


Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag. Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev).


Varene skal returneres ubrukt i uskadd originalforpakning, ellers pålegges returgebyr. Kunden betaler selv frakt ved bytte eller retur. Varer som returneres med postoppkrav utløses ikke.


Unntak


Angreretten gjelder ikke for varer med brutt plombering som ikke kan returneres av helse- eller hygieneårsaker. Eksempelvis undertøy eller spesialbestilte plass med tilpasset trykk. Angreretten gjelder heller ikke for varer som er bestillingsvarer som normalt ikke lagerføres av oss.


Reklamasjon


Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år.


Betaling


Som privatperson betaler du via Dintero og kan der velge om du ønsker betale med bankkort, Vipps eller Walley´s avbetalingstjeneste, mer informasjon finner du i Dintero´s vilkår.


Bedriftskunder kan betale med samme betalingsløsninger som privatperson eller faktura. Faktura som betalingsmiddel er kun tilgjengelig for våre kontokunder.
Personopplysninger


Som kunde er du selv ansvarlig for at de personopplysninger du oppgir i forbindelse med med bruk av vårt nettsted er korrekte og fullstendig utfylt . Du har også selv ansvar for dine innloggingsopplysninger og for at ingen andre får tilgang til disse. Ta kontakt med Royale Nordic AS på e-post post@alro.no omgående om du mistenker at dine opplysninger misbrukes.


Royale Nordic AS er personopplysningsansvarlig for behandlingen av de personopplysninger du legger igjen ved bruk av vårt nettsted. Informasjon om hvordan vi behandler kundens personopplysninger finner du i Royale Nordic´s  personvernpolicy.


Informasjonen på alle Royale Nordic´s nettsteder er beskyttet gjennom immaterialrett og markedsføringsloven. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder, grafikk, design, layout og informasjon om produkter, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten skriftlig samtykke fra Royale Nordic AS.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
OK
Privacy Policy